Morgonpigg?

Helt otroligt. Jag som alltid i alla år har hatat att jobba förmiddag men just idag känner jag helt tvärt om. Nog för att jag är trött men jag trivs jävligt bra med mina arbetskollegor och jobbet jag har. Kl är nu 06.33 och det är snart dags för frukost. Jobbar fram till kl 14 då får man åka hem och ladda om batterierna för dubbla träningspass, Gym samt innebandyträning. Hoppas ni har en bra morgon och är lika lycklig som jag är.
// Daniel Nylén
Mihmet Credo


kill them

Har haft ett litet uppehåll igen, försökt samla lite motivation till träning osv.
Har klivit in på ett skiftlag på jobbet nu så nu slipper jag ständiga nätter och kan få lite mer fart på trännignen då jag inte kommer vara lika trött hela tiden. Denna vecka kommer jag att jobba förmiddag och lägga väldigt mycket energi på träningen om nu inte förskylningen bryter ut på mig som jag går och bär på..
 
Dagens pass bestod utav en riktig bröst dödare.! 
 
lutande hantelpress 4set
flyes 4set
cable uppifrån 6set
cable nedifrån 4set
pecdec 3set
 
Rejält bra pump och en underbar känsla i kroppen. 
Nu är det dags för lite kvalitetstid för mig själv medans frugan är på maskerad!
Blir bland annat en film och en tidig kväller.. 
 
jag vill dock att ni som läser även går in och tittar till min underbara vän marko ruuskanens blogg. Där han skriver om sitt liv sin vardag och sitt jobb som livscoach. en underbar blogg att läsa. Man lär sig oerhört mycket av att läsa. Man får en motivation och en lite annan syn på livet. Så jag rekomenderar starkt att läsa. http://www.finest.se/markoruuskanen
 
 
// Daniel Nylén
Mihmet Credo

Näst sista

Näst sista natten inatt innan ledighet. Vart en bra dag idag. Började med att ta mig till gymmet för att köra rygg/biceps. Därefter möte på skogsvallen om fotbollen till nästa säsong!

Nu får ni hålla i hatten och dra ballen i gruset. Jag har gjort comeback i innebandyn. Tränade med Saik div3 idag. Väldigt kul men jävligt ringrostigt. Imorgon är det vilodag och tänkte ta lite kvalitets tid för mig själv och titta på hockey innan jobbet.

Dagens pass såg iallafall ut så här:
Rygg
Pullover med rep 4set
Latsdrag 3set
latsdrag med v-hantag 4set
Stångrodd/hantelrod 3set
Marklyft 3set
Latsdrag bakom huvudet 4set

Biceps
Koncentrations curl 3set
Sittande bicepscurl 3set
Z-curl 3set
Hammer curl 3set



Tisdag med måndagsinlägg


Trappor <3 mina ben = inte sant

Övertid på natten ett väldigt bra sätt att tjäna grymma stålar. Men nackdelen är att man sover länge och måste stressa med saker som man vill göra under dagen.
Brukar alltid ställa klockan på 14.05 när jag jobbat natt så jag ska hinna upp för att umgås med tjejen och hinna till gymmet. Idag var det en av dom här dagarna man bara vill ligga kvar i sängen, vilket jag idag också gjorde till 15.30. Väldigt dumt gjort kan jag säga. Det va bara dra sig upp och slita sig till gymmet. Väl nere på gymmet körde jag ett blodigt benpass och jag kände redan efter några knäböj att detta skulle bli ett riktigt bra pass!

Man vet att man har tränat då benen inte vill gå upp för trappen på väg från gymmet. Där av rubriken.

Testade ett nytt sorts benpass idag men en del gamla och en del nya övningar som jag vanligtvis inte brukar köra.

Passet såg iallafall ut så här:

Knäböj 6set
Benspark 6set
Brutala utfall 4set
Upphopp 4 set

De två sista övningarna får verkligen benen att brinna. Underbart skönt. Men nu är det dags att ta tag i rören på jobbet igen. Sov gott allesammans!

//Daniel Nylén
Mihmet Credo


morgoninlägg

Blev väldigt stressigt igår, så det blev varken något inlägg eller gympass för min del. Därimot så åkte jag på hockey innan jobbet med Ante. Blev dock väldigt stressigt hem efter matchen för att byta om för att sedan ta sig till jobbet. 
Har nästan precis kommit hem, har bara hunnit laga frukost åt frugan. Men ska alldeles strax gå och lägga mig och sova ett par timmar innan jag verkligen ska slita mig upp för ett gympass.
 
Men som jag skrev i mitt tidigare inlägg så lovade jag att skriva några rader om det produkter jag använder mig utan av i min träning. Tänte ta och göra det innan jag går och lägger mig. 
 
Protein.
 
Nutritech Whey Complete är ett kosttillskott med högt proteinvärde. Denna unika kombination av olika vassleproteiner skyndar på återhämtningen och ökar muskelstyrkan. 
 
Vassleprotein = whey är ett snabbt upptagande protein som ger anabaola uppbygnader. Ett intag av vassleproteinet  är positivt efter träning och nattens fasta. Vassleprotein bör tas in efter träning, eftersom proteinet har snabbare inverkan på reparationen av den muskelmassan som har brutits ner under träningspasset. Vilket gör att proteinsyntesen stimuleras, och kan börja bygga ny muskulatur.
 
 
Aminosyror
 
"Aminosyror är de byggstenar som bygger upp protein i kroppen, till exempel hormoner, muskler och immunförsvarsceller. Det finns 20 olika aminosyror i kroppen och alla har sina egna speciella egenskaper. En specifik aminosyra behövs för att stimulera muskeltillväxt, en annan till underhållning av ledbrosk och en tredje ger muskelenergi och minskar tröttheten.

Tillskott av aminosyror används främst för att påskynda återhämtningen, muskeluppbyggnaden och för att förhindra muskelnedbrytning.  Så alla som utövar någon typ av sport eller tränar styrketräning har helt klart nytta av att använda kosttillskott med aminosyror.

Av de 20 aminosyrorna så är åtta essentiella aminosyror. Det betyder att de är livsnödvändiga aminosyror som människokroppen inte kan tillverka själv. Då måste vi få i oss dem genom att äta proteinrik mat så som baljväxter, fisk, kött, nötter, ägg och mjölkprodukter."
 
(http://www.kosttillskott-halsokost.se/aminosyror.html)
 
Kör hårt. godnatt
// Daniel Nylén
Mihmet Credo
 
 
 
 

Burn biceps Burn

Nattskift på nattskift. Oj så trött man blir. Ännu en natt på verket, och i min ensamhet i ett hörn har jag smitit undan för att skriva blogg. Dagens gympass bestod av en rejäl uråkning av biceps. En riktig tåg kollision i armarna kändes det som. Hade rejäl pump redan efter första övningen.

Bicepspasset såg ut som sådant:

Hantelcurls 7set
Z-stång 4set
Cablecurls 4 set
Hammercurls 4set

Och imorgon är det dags för ett riktigt rejält benpass innan man åker in till gävle för lite hockey.

Tänkte också säga att imorgon kväll/natt kommer ni kunna läsa om det produkter jag använder : aminosyror, proteinpulver och fettförbrännare.
Ska bege mig ut tillbaka i fabriken för att kasta med rören litegrann. Ha en fortsatt bra natt och en bra dag!

//Daniel Nylén
Mihmet Credo


Nattskift

Blir ett väldigt sent natt inlägg idag. Som dom flesta vet så jobbar jag ständig natt. Vilket är fruktansvärt tugnt både fysiskt och psykiskt. Kroppen blir väldigt klen och trött av sig.
När man jobbar natt så gäller det att ta Hant om magen! Efter som magen ska vila på nätterna så är det bra att försöka hålla sig till frukt och vatten på nätterna. Nu ska jag inte få mig själv att låta som guds bästa barn när jag titt som tätt tar något annat att äta på nätterna för att orka, men vatten dricker jag i mängder. Att dricka mycket vatten över lag mår kroppen bra utav.

Men om vi nu ska övergå till hur mitt gympass såg ut igår så kan jag säga att det gick fruktansvärt dåligt. Ingen pump ingen ork ingen motivation alls. Körde bröst men tänker inte ens lägga upp seten. Inget jag vill att ni ska slösa tid på att läsa. Men nya tag senare idag!!
Dock dags för mig att fortsätta plocka rör nu, sen får man åka hem och mysa ner sig i sängen bredvid min otroligt vackra flickvän.
//Daniel Nylén
Mihmet Credo


dags för helg

Äntligen är nattveckan över, dock inte så långt kvar tills den startar igen. Men man får njuta av ledigheten över helgen och ladda inför en ny arbetsvecka.  När jag jobbar natt så sover jag fruktansvärt länge om dagarna. Ibland kan det bli så att man kliver upp ur sängen efter 16, ungefär som idag då jag klev upp kl 15,40. Man hinner liksom inte med så mycket när man vet att man har fotbollsträning 17,30. Dagens fotbollträning va den sista för säsongen och jag längtar redan med att få börja inomhusliret.
Han i vilket fall trycka in ett bröstpass på gymmet. Som vanligt så gick bröstpasset bra och det såg ut så här.
 
Lutande hantelpress 5set
Lutande flyes 5set
Pecdec maskin 4set
cable uppifrån 6set
cable nerifrån 5set
Smala armhävningar 3*max
 
Så såg det ut idag och nu är det läggdags om jag ska orka med morgondagens träningar.
//Daniel Nylén
Mihmet Credo
 
 

back on track

Efter ett mindre (större) blogguppehåll så är jag äntligen tillbaka på banan. Men ett blogguppehåll innebär inte att min träning har avstannat, snarare tvärt om, under sommaren har jag tagit rollen utav personlig tränare (hör min ironi) åt min flickvän som har visat ett stort intresse utav att börja träna ordentligt vilket är jäkligt kul! Vi sliter vidare på gymmet varje dag och kosten försöker hållas så gott det går och vi möts utav fina resultat, trots att de ökända sambokilorna gärna försöker smyga sig på en. Det är tur att vi är bra på att boxa bort dem innan de hinner sätta sig någonstans ;)
Så jag tänkte iallafall att jag skulle försöka blogga igen så mycket som möjligt.
Så jag kan ju börja med att skriva om dagens gympass(axlar)  som såg ut så här:
 
 Axelpress
Front Delts
Side Delts
Shrugs
Rear Delts
 
Blev dropset på alla övningar förutom shrugsen idag. Blev ett rejält bra pass, bra tryck och pump.
Fick även lite mat av frugan när vi kom hem, lite lchf stil me köttfärssås, keso, morötter och gurka!
 

RSS 2.0