Miss

Missade att skriva igår. Blev så sent innan jag kom hem. Spelade rinkbandy match som vi torskade med 7-3. Igår på gymmet blev det ett bröstpass som sådant.

Liggande hantelpress 5set
Lutande hantelpress 5set
Pecdec 3set
Cablecross 4set
Avslutade med en ny övning då man håller två vikter mot varandra och lyfter armarna från benen och upp tillaxlarna.
4set

Idag torsdag ringde klockan 08 för att jag skulle ut och gå, men som Vanligt så somnade jag om. Måste verkligen börja slita mig upp ur sängen för att ta promenaderna. Dom är egentligen jäkligt viktiga. Kom iallafall iväg till gymmet klockan 11. Började med att löpa 2.5km sen övergick jag till ett lite lättare benpass.

Benspark 6set
Ben curl 4set

Jag nöjde mig så idag. Åkte hem och duschade efter gymmet och nu har jag vart på jobbet i 4h endast 4 kvar. Har precis tryckt i mig min matlåda med ris och lax. Ha en trevlig kväll, det ska jag ha på jobbet iallafall!

// Daniel Nylén
Mihmet Credo


Shoulders

Klockan ringde första gången kl 07.00 idag. Vaknar upp och vet inte vart man är. Klev iallafall upp och käkade frukost med älskling innan hon begav sig till skolan. Trött som jag är på månarna så hoppade jag ner i sängen igen och sov till 10.10 ungefär. Hoppade upp ur sängen och trodde jag sovit över mitt gympass med KG och Tobias, men så va inte fallet. Klädde på mig och åkte ner till ett gym som heter etc. Ligger i en källare inne i stan. Ett trevligt litet gym med duglig utrustning. Skönt med lite omväxling ibland. Men imorgon är det tillbaka på jernvallen som gäller.

Körde axlar och mage idag.

Axlar
Militärpress 5set
Hantelflyes 5set
Frontdelts 5set
Shruggs 5set
Rep för baksida 1dropset

Mage
Brutalbänk 75reps
Benspark 65reps
Sidolyft 60reps

Avslutade med 2km löpning på bandet.
Dax att försöka komma igång med löpningen igen.

Ett bra pass och en liten höjning av självförtroendet.
Är inte riktigt mig själv just nu. Självförtroendet har fått sig en törn på något sett. Är väldigt missnöjd med mig själv. Ser ner på mig själv väldigt mycket :/ men ska väll snart vara på fötter igen tror jag.
Imorgon kommer en rad om mitt benpass. Trevlig kväll

//Daniel Nylén
Mihmet Credo


Arm killer

Då var dagens gympass avklarat. Sitter nu här och avnjuter en lunch bestående av keso och köttfärs. Blev ett riktigt arm dödar pass idag. Både biceps och triceps fick smaka.

Biceps
Stång 5set
Hantelculs 5set
Concentration curl 5set

Triceps
Bred pushdown 5set
Rep 5set
Smala pushdown 5 set

Supersettade de sista två triceps övningarna. Ett bra pass idag igen. Nu ska jag bara bli av med förkylningen så man kan lägga in lite monsterfys också. Men nu ska jag byta om för att göra första eftermiddan denna vecka på jobbet. Have a nice day!

// Daniel Nylén
Mihmet credo


Äntligen

Äntligen tillbaka på mitt andra hem.
Skulle egentligen ha vart till gymmet tidigare idag men valde att sova ut. Så jag kom hit vid 12.30 istället för vid 10.
Käkade lite lunch innan gymmet som idag bestod av köttfärssås keso och ägg.
När jag väl kom till gymmet körde jag ett riktigt bra bröstpass som såg ut som sådant:
Bänkpress 5set
Lutande hantelpress 5set
Flyes 5set
Cable upp/nedifrån 5set

Avslutade sedan mitt pass med lite lätt mage. Grymt skönt att äntligen vara tillbaka efter en tids sjukdom. Fick rejält bra pump idag. Känner redan nu hur jag inte kommer kunna röra mig imorgon.

Nu ska jag hoppa in i duschen här på gymmet sedan ska jag åka till Gävle för att hämta Olivia. Därefter bär det av till Uppsala. Ha en trevlig helg

// Daniel Nylén
Mihmet Credo


Godnatt

Då var det dags att krypa ner i sängen för att sova. Men innan det tänkte jag blogga lite.
Första gången idag som jag tränar på en vecka och det blev innebandy. Det gick väl inte helt bra men endå ok. Hoppas på premiär i helgen.
Det är så skönt att komma hem efter träningen och veta att man inte ska jobba natt utan man kan laga mat och gå och lägga sig.

Maten ikväll blev lite pasta och köttfärssås med en tomat :)
Imorgon blir det comeback på gymmet och sen åker jag och Olivia till Uppsala för att träffa Rogers föräldrar. Roger är olivias plastpappa :)

// Daniel Nylén
Mihmet Credo


Fruktstund

Tar och käkar lite frukt och tittar på Johan Falk så här innan det är dags att bege sig mot stan och hjälpa Olivias morfar att lasta plåt :)

Hoppas alla har en härlig dag

// Daniel Nylén
Mihmet Credo ä


Underbar kväll

Som jag skrev i det tidigare inlägget skulle jag få frun att städa. Vilket jag också lyckades med. Nu är lägenheten ren och fin. Efter att jag diskat och hon städat så gick vi och handlade inför kvällens middag. Middagen bestod av sallad och laxgryta (mums). Därefter gjorde vi ordning en riktigt smaskig fruktsallad med lite vanilj kesella. Kvällen avslutades också med Johan Falk för frugans del medans jag fortsatte med att kolla på fotbollen. 3 poäng till United och noll till Barcelona. Underbart

Nu är det iallafall kväller för våran del och vi ska nu sova för att jag ska va pigg och kry för att kunna gymma imorgon :)

// Daniel Nylén
Mihmet Credo


Tv-tittande

Gårdagens korpen-match slutade i vinst med 8-5. Sjukt kul var det dessutom. Men förkylningen blev ju inte bättre utav det men samtidigt inte sämre heller. Tänkte dra igång lite lätt med träningen igen imorgon. Men nu ligger jag här i soffan och kollar på Gordon Ramsey, vilken Gud alltså. Finns ju inte direkt sådär mycket att göra när man är förkyld, ska väll ta tag i disken iallafall så får Olivia städa när hon kommer hem :)

Sen så vet jag inte hur hon kan säga att jag aldrig gör sallad när jag äter mat. Tyckte tallriken idag va full av sallad ? Bild kommer här nere. Men alldeles nyss så blev jag så jäkla sötsugen. Då tog jag mig i kragen och gjorde en liten frukt tallrik som bestod av kiwi, banan och satsumas. Perfekt när man är sugen på något sött.

// Daniel Nylén
Mihmet Credo


Ledighet!

Förkylningen jag drog på mig i veckan sitter fortfarande i. Har vart grymt lite träning och en hel del skit i matväg. Inte alls okej. Nästa vecka hoppas jag på att vara frisk då jag har ledig vecka. Då blir det fruktansvärt mycket träning.

Ska hitta tillbaka till mitt vanliga träningsflyt med hårda träningar och mycket vilja!!
// daniel Nylén
Mihmet Credo


RSS 2.0